Uslovi korišćenja sajta

Ovaj sajt koristite na sopstvenu odgovornost i u njemu izražavam svoje lično mišljenje i stavove. Molim vas da o svemu što pročitate na ovom sajtu, ili vidite i čujete, kritički promislite. 

Celokupan pisani i drugi sadržaj na sajtu, uključujući i sam sajt je moje vlasništvo, ukoliko nije drugačije navedeno. Molila bih da sadržaj sa sajta, bilo moj, bilo drugih autora ne kopirate bez prethodnog pitanja i moje pismene saglasnoti (osim u slučaju ako je sadržaj potpisan drugim autorom, kada će vam biti potrebna i pismena saglasnost tog drugog autora), ili uz poštovanja pravila dobre prakse citiranja i navođenja autora i izvora. Kopiranje teksta u celosti bez mog dopuštenja uz navođenje linka ka ovom sajtu nije dobra praksa i predstavlja grubo kršenje autorskih prava. To je kao kada biste iskopirali nečiju knjigu i napisali pri dnu poslednje stranice da je tu knjigu zapravo napisao neko drugi. 

U načelu, zabranjeno je kopirati tekstove, fotografije, video i audio sadržaj sa sajta i sve drugo što se može podvesti pod tematiku autorskih i srodnih prava. Pre nego što na neki svoj sajt, ili drugde, iskopirate sadržaj sa ovog, pitajte me. 

Sav sadržaj na sajtu, uključujući i ovu i stranicu o politici privatnosti može biti obrisan, ili izmenjen bez prethodne najave.